Please help: SaveData button is not showing up on page. 2 posts

OP Mon May 28, 2018 4:41 am
User avatar
Little
Inner Family Member
  • Gender: Female
  • Posts: 340
  • Joined: Mar, 2018
  • Advertisements: 6
  • Karma: 33
Hi.
I hope someone can help me. I need to add a ADO.NET Entity Data Model to my persistence layer.
I was able to add one to the SSDB without any issues so I know that it is installed.

Does anyone know what could be causing the issue?
I'm trying to clean up my original data table.
I did try entering the ADO.Net on SSDB and then drag and dropping but it doesn't work. I get a message stating that I have an error with the class and need to fix it or I can try to repair in XML. I'm not sure what that means.

I hope that someone can help and please be patient with me, this is my first project with databases.

Thank you

Image

Took some tinkering but I figured this issue out. New issue, I have a save button so new entries can be added but the button isn't showing.
If anyone would like to help, I'd be glad to share more information via PM.
Thank you guys!
Sun Sep 01, 2019 5:55 pm
User avatar
  • Gender: Male
  • Posts: 27
  • Joined: Mar, 2019
  • Karma: 0
hmmm. i am trying to think. did you Try the .XSD with caps? maybe. i am not quite sure on this but try the maginfine glass on the right or something i remmber havenig this problem but my buddy teamviwered me and fixed my problem the other few days weeks ago but hes out of town i hope you can get this fixed Good luck. i tryed to help i hope.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Sign in

Already have an account? Sign in here

SIGN IN NOW

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

REGISTER A NEW ACCOUNT